Kristin Holte

Norges best trente kvinne.


Kristin Holte: Second Fittest Woman on Earth! Kristin kom på en imponerende 2. plass under Reebook CrossFit Games 2019. Hun er en av verdens beste crossfit-utøvere og har kvalifisert seg for Crossfit Games (uoffisielt VM i crossfit) de siste årene. I 2020 kom Holte på 6. plass i Games, mens i 2021 klatret hun opp på 4. plass. 

Kristin har sin idrettslige bakgrunn fra turn og friidrett. CrossFit begynte hun med i 2012, og markerte seg raskt både i norsk og europeisk sammenheng. Steget opp i verdenseliten tok Kristin allerede i 2014. Hun anses som en av våre best trente idrettsutøvere. 

I desember 2021 gjennomførte Holte sin siste internasjonale individuelle konkurranse. Med en imponerende merittliste går dermed foregangskvinnen fremfor noen innen CrossFit over i pensjonistenes rekker. I alle fall når det gjelder å konkurrere. Kristin skal nå jobbe med Kriger Training og bidra i miljøet så mye hun kan.

Som ambassadør for Sportsmaster har Kristin vært en viktig sparringspartner når det gjelder produktutvikling og tips og råd til våre kunder når det gjelder innlæring av sentrale CrossFit-øvelser. I tillegg har Kristin holdt kundekvelder for «stinn brakke» i Sportsmasters lokaler med spennende foredrag fra innsiden av sin treningshverdag og fra selve CrossFit Games.