Valg av vektskiver

Sportsmaster har et stort utvalg vektskiver og vektpakker. Ved å kjøpe en pakke sparer du penger i forhold til å kjøpe løst.

Se alle våre vektskiver her

Det som er viktig når man kjøper vektskiver er å vite diameteren på vektstangen slik at vektskivene passer. Alle våre vektskiver er gummibelagte. Olympiske vektskiver og bumper plates har en hull diameter på 50 mm. 

Forskjell på bumper plates og olympiske vektskiver

Bumper plates er en type vektskive for olympisk vektløfting, functional fitness og rå styrketrening. I motsetning til vanlige vektskiver er bumper plates utformet med solid gummi, slik at du kan droppe en vektstang med bumper plates rett i bakken uten at de tar skade. Bumper plates egner seg derfor til tung styrketrening og functional fitness, hvor man ofte dropper vekten i gulvet. Disse vektskivene gjør at vektskivene og stangen spretter når det treffer gulvet. 

Våre bumper plates er utformet med olympisk standard på hull på 50 mm. Alle i vårt sortiment har den samme diameter, uavhengig av vekt.

Våre andre vektskiver er gummierte vektskiver med håndtak. De har olympisk standard med 50 mm diameter på hull. Vektskivene er svært slitesterke og konstruert for å tåle tungt bruk.
 
 


 
 
 
 
 

To Top