Valg av treningsbenk

Treningsbenk er essensielt i ethvert treningrom og treningssenter. Den kan kombineres med stativ, stang, vekter eller manualer.


Sportsmaster har et stort utvalg treningsbenker, både flate benker og fleksible treningsbenker. Treningsbenkene kombineres helst med stativ og vekter, men kan også bruker til trening med egenvekt. 

Med en solid treningsbenk kombinert med styrketreningsutstyr hjemme får man gjennomført tunge og effektive treningsøkter.

Pivot 122 Fleksibenk HD er en treningsbenk for tunge løft. Den har en sterk stålramme og god polstring, og er konstruert for vektbelastning opptil 360 kg inkluedert bruker. Den har enkel justering av ryggstøtten.

Vertex OFB129 Fleksibel treningsbenk er en kraftig og stødig fleksibenk i solid kvalitet. Treningsbenken har slitesterke puter, multiposisjonering av både sete og rygg, samt håndtak og hjul for enkel flytting. I tillegg kan man regulere føttene ved ujevnt underlag.

Pivot X6130 HD fleksibenk er den kraftigste benken i Pivot-serien. Benken har mange reguleringsnivåer for både sete- og ryggvinkel og er svært enkel å justere. Transporthjul og løftehåndtak gjør det enkelt å flytte den rundt i treningslokalet. Med kraftig ramme, forlenget støtteben bak og solide puter egner denne benken seg for tung bruk.  

Se alle våre treningsbenker her.