9%

3-2-1-Go!

Spesialpris 490,- Vanlig pris 536,-
På lager
Produktnummer
3-2-1-GO!
  • Mulighet for montering
  • 60 dagers returrett
  • 21 års erfaring

Tren styrke, skills og teknikk med den beste.

Kristin Holte er Norges fremste CrossFit-utøver, og ble Second Fittest Woman on Earth i Crossfit Games, 2019.

Her lærer hun deg hvordan du skal tenke og trene for å få best mulig utbytte av treningen din. Boka inneholder programmer og øvelser som kan tilpasses alle nivåer, i tillegg til konkrete råd og tips om mental trening, restitusjon og hvordan bygge selvtillit.

Underveis forteller Kristin om egne erfaringer – om alt hun har gjort feil og det hun har gjort rett – fram til hun klarte å hente ut hele potensialet sitt.

I «3-2-1 GO!» deler hun av kunnskapen sin om hvordan trene og tenke smart – enten målet ditt er å komme i litt bedre form, om du har lyst til å se hvor sterk det er mulig for deg å bli, drømmer om å ta din første muscle up, eller trener for å bli verdensmester.

Mer informasjon
Produktnummer 3-2-1-GO!
Vekt, kg 0.5
Vekt (netto) kg 0.5
Vekt i emballasje, kg 0.5
Mål montert L, cm 25.0
Mål montert B, cm 18.0
Mål montert H, cm 2.0
Mål emballasje H, cm 2.0
Mål emballasje L, cm 25.0
Mål emballasje B, cm 18.0
Produktomtaler

Frakt og levering

Vi sender og leverer varer over hele landet etter ønske!
Les mer om frakt og levering

Retur og reklamasjon

Trygg netthandel – 60 dagers returrett. Alle varer som er betalt innen forfall leveres med 60 dagers full returrett. Varene må da leveres tilbake i original forpakning, og produktene skal ikke ha vært i unormalt bruk eller på annen måte vannskjøttet. 
Les mer om retur og reklamasjon

Montering

Vi tilbyr montering i Oslo, Bergen, Trondheim, Arendal, Kristiansand, Stavanger og Ålesund. Vi kommer hjem til deg og monterer produktet etter avtale. Prisene vil variere, og du kan velge at vi tar kontakt for et uforpliktende pristilbud i kassen. Les mer om vår monteringsservice

To Top